Montazna kuca Ivanjica LUKSM- KUĆA PO VAŠOJ MERI

- Savremena arhitektura Montaznih kuca Ivanjica


- Kratak rok gradnje Montaznih kuca Ivanjica


- Dugotrajnost Montaznih kuca Ivanjica


- Visok kvalitet Montaznih kuca Ivanjica


- Sigurnost montažne kuće


- Ekološki MATERIJALI ZA IZGRADNJU MONTAZNIH KUCA IVANJICA montažne kuće


LuksM Montazne kuce Ivanjica, kao gradjevinska firma, nudimo Vam mogućnost izgradnje kuće čiji je kvalitet u skladu sa najvišim standardima naše gradnje. LuksM Montazne kuce Ivanjica Vam nudimo kuću Vaših snova. Nadamo se da ćete nam dopustiti da V am pomognemo da Vaši snovi postanu stvarnost. Naše drvene konstrukcije, ramovi, zidovi i krovovi su izgradjeni od čamove gradje prema važecim standardima. Drveni elementi su impregrisani i zaštićeni od napada gljiva i insekata. Takodje celokupna konstrukcija je protiv požarno zaštićena.

LuksM Montazne kuce Ivanjica


Vam nudimo ključ u ruke. Useljenje u roku od 4 meseca od početka montaže, koje je najbrže i najefikasnije ili po sistemu dogovora. Što znači: - Sa kupcem se uvek dogovaramo o fazama izgradnje. - Kupac može zajedno sa nama da odluči da će aktivnije sudelovati u izgradnji svoje kuće ili neke radove sami završiti sa svojim majstorima. SVI UGRADJENI MATERIJALI ZA IZGRADNJU MONTAZNIH KUCA IVANJICA ZA IZGRADNJU MONTAZNIH KUCA IVANJICA SU EKOLOSKI, VISOKOG KVAKLITETA I ZDRAVI ZA STANOVANJE

KAKO SE GRADE MONTAŽNE KUĆE LuksM montazne kuce Ivanjica


- Zaštitu drveta vršimo nakon rezanja, obrade i pripreme potapanjem u bazen sa zaštitnim sredstvima. Montaznie kuce Ivanjica - Montiranje konstrukcije Montaznie kuce Ivanjica i oblaganje zidova izvodi se prema projektnoj dokumentaciji i statičkim preračunima.

Koliko su montažne kuće zaista tople?


Montaznie kuce Ivanjica Da bi ste zagrejali montažnu kuću LuksM montazne kuce Ivanjica od 100m2 grejne povrsine, dovoljno vam je 5mwh energije što bi značilo da sa dve termoakumulacione peci od po 2,5kwm grejete celu kuću. Ako želimo zameniti spoljnji zid LuksM montazne kuce Ivanjica kuće debljine 20cm potreban je sendvič zid od pune cigle(opeke)debljine 133cm kako bi smo imali istu toplotnu vrednost.

Da li su montažne kuće LuksM montazne kuce Ivanjica zdrave?


Svaki ugradjen materijal spada u grupu ekoloških materijala što omogućuje zdrav život. Upravo iz razloga korišćenja ekoloških materijala imamo potražnju izvoza na tržiste zapadno evropskih zemalja. A šta je sa bezbednosti od požara?

HOME ::: E-MAIL     

 

Montazne kuce LUKS M

   
 

 

 

 
 

 

LUKS M Ustanička 244a, mob. 065 3000 535, tel. 011 347 4775

 

 

Montazne kuce izgradnja

 

Tok izgradnje montazne kuce


NOVO U PONUDI KUĆE OD BRVNA

Brvnare od presovanog, lepljenog brvna

 

Brvnare od presovanog, lepljenog brvna

 

Opširno...

 

 

Brvnare od rezanih brvana, po načinu gradnje naših predaka

 

 

Opširno...

 

 

 

Slike uradjene kuće od bravana, blizu Kraljeva

 


Design by KompArt